Cart

Enviament / Devolucions

Podem oferir un termini de lliurament d’entre 2 i 10 dies naturals des de la compra a la Península (per les compres que trien com a mitjà de pagament la transferència bancària el termini comença des que rebem l’ingrés).

COSTOS DEL SERVEI:

Els costos d’enviament surten gratis per aquelles comandes que es recullin físicament a qualsevol de les nostres seus de Barcelona (C/Llull, 321), Girona (C/ Güell, 58) o Figueres (C/Blanc, 8).

Actualment oferim com costos d’enviament (IVA inclós), classificats segons la destinació de la comanda que apareixerà sempre en la cistella de la compra, al moment del pagament:

Provincia de Barcelona: 3.50€ + 21% d’IVA
Resta de Catalunya: 3.86€ + 21% d’IVA
Espanya: 4.68€ + 21% d’IVA
Balears: 7.00€ + 21% d’IVA

FORMA DE LLIURAMENT:

La comanda es lliura en caixes de cartró negres i platejades que contenen el rellotge, a l’atenció de la persona i en la direcció que hagis indicat en la comanda, en horari d’oficina.

En cas de no localitzar el destinatari en el lloc fixat, l’agència de transport deixa una nota d’avís perquè puguis concretar data, hora i lloc exactes del segon intent de lliurament i, si no, aquest es realitzarà al dia hàbil següent.

PAGAMENT DELS COSTOS D’ENVIAMENT:
El pagament dels costos d’enviament es realitza a través de la comanda a la web. No obstant això, si has sol·licitat la recollida in situ no s’aplica.

DEVOLUCIONS
D’acord amb l’article 68 del Reial Decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, es concedeix al Client el dret de devolució en els set dies següents a la recepció de la comanda, assumint el propi Client l’import de les despeses de devolució.

Només s’acceptaran devolucions de productes que compleixin els requisits següents:

  • S’haurà tornar la comanda amb el seus producte i  amb el seu embalatge original i en el millor estat possible per ser acceptat.
  • No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin en el seu embalatge original, llevat que estiguin defectuosos per algun tipus de desperfecte durant l’enviament o simplement per enviament de producte erroni (ho sentim per avançat).

El procediment a seguir per tornar un producte s’inicia amb un correu electrònic a info@madeincat.org a la nostra pàgina de contacte, amb les dades de la comanda, la teva identificació, motius de la devolució i una foto del producte com va arribar al cas de ser defectuós.

A aquest e-mail et respondrem en el termini més breu que ens sigui possible. De complir tots els requisits, procedirem a l’abonament de l’import total de la comanda o l’enviament d’un nou d’acord al procés que finalment decidim de mutu acord, un cop rebem la comanda o producte retornat.

L’enviament de la devolució s’ha de fer usant la mateixa caixa de madeincat.org que t’hem enviat, o en algun format semblant que garanteixi la devolució en perfecte estat i dins el paquet s’ha d’indicar els motius de la devolució.

Contactar>


1714: un any històric
2014: un any per a la història

Made in Catalonia

Log in

Cart