Cart

Marxandatge per a col·lectius

En la nostra web trobaràs una àmplia selecció de rellotges per vendre o regalar que creiem són un element identificatiu, popular i original, amb la qual cosa et convidem a consultar els nostres catàlegs del Tricentenari i de la Consulta en els que s’inclouen nombrosos dissenys.

Treballem amb marques de reconegut prestigi com Pertegaz i Miró. La qualitat dels nostres productes està provada i oferim la màxima garantia a un preu molt competitiu.

OPCIÓ COMPRA:

Si representes un col.lectiu i fas una comanda mínima de 100 unitats, pots escollir un model que podem fer exclusivament per la teva empresa, associació, mitjà de comunicació, col.legi i/o tota classe d’institucions, lògicament personalitzats amb el vostre logotip o disseny.

OPCIÓ COMPRA + DIFUSIÓ:

Si representes un col.lectiu, d’amics, simpatitzants, o en general a gent compromesa en l’objectiu que el nostre poble, després de 300 anys sigui un país normal, aconsegueixi la seva plenitud com a nació i esdevingui amb llibertat i democràcia, un nou estat reconegut per la comunitat internacional, i comptem amb la teva col.laboració per la difusió, per mantenir sensibilitzada de forma permanent a tota la gent que creu que, malgrat tot, la plenitud com a poble és possible, cada venda pot generar un marge comercial net de 5€ per unitat, que es destinaria integrament a l’entitat que vosaltres escolliu per finançar les campanyes i les activitats que portin a terme a favor del procés.

Per concertar una reunió prèvia per compres a partir de 100 unitats o per planificar junts una campanya de difusió i conscienciació que identifiqui a tots els que estem compromesos amb la història del nostre país, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:

Made in Catalonia SL
B-17917956

info@madeincat.org
Tel. 93 551 44 00
Horari: 8h a 20h

C/ Llull 321 • 08019 Barcelona
C/ Güell, 58 • 17001 Girona
C/ Blanc, 8 • 17600 Figueres


1714: un any històric
2014: un any per a la història

Made in Catalonia

Log in

Cart