Cart

GENT COMPROMESA

En aquests moments transcendentals de la nostra història, com a nació que som i com a estat que volem ser, i els nostres principis ètics, econòmics i socials ens han empès a crear aquesta iniciativa que volem oferir a tota la gent compromesa en l’objectiu que el nostre poble, després de 300 anys sigui un país “normal”, aconsegueixi la seva plenitud com a nació i esdevingui amb llibertat i democràcia, un nou estat reconegut per la comunitat internacional.

Dins de molts altres projectes que aniran naixent en el transcendental 2014, hem dissenyat, creat i registrat, uns models excepcionals de rellotges de la marca Antoni Miró i Pertegaz, que us presentem i que creiem que seran alhora, un element identificatiu, popular i d’unitat.

Els rellotges de la sèrie Tricentenari tenen la característica essencial de que les hores juguen amb les xifres del 1714 i 2014, pel que aquest any, serà clau la seva difusió. El preu de venda és significatiu i hem aconseguit que siguin de 17,14€ (IVA inclòs), amb la finalitat de què el preu sensibilitzi de forma permanent a tota la gent que creu que, malgrat tot, la plenitud com a poble, és possible.

En la sèrie Consulta el disseny configura les hores que marquen la data establerta pel Parlament de Catalunya.

Aquesta proposta, surt del nostre sentiment més arrelat al país que identifica a tots els que estem compromesos amb la història del nostre país.

Que l’any 2014 sigui un any per remarcar en els anals de la nostra història!

Autorització de la Generalitat de Catalunya>


1714: un any històric
2014: un any per a la història

Made in Catalonia

Log in

Cart